10 sfaturi profesionale de make-up artisti pentru a arata cateva sprancene perfecte

foto15Oare nu ați stabilit pentru că, dacă vom schimba forma noștri sprâncene noastră, expresia facială se schimbă complet? Cum arată lor, este cheia pentru fracțiunea noastră a fost îndeplinită, așa sau altfel. Și pentru aceasta, de îndepărtare a părului și machiaj, corespunzătoare, va avea o semnificație importantă. Ia act de sfaturi de profesionisti, care ne dau Barbara Crespo și Pisica, make-up artisti oficial Maybelline New York.

„Sprancene-este pentru make-up, ca o pereche de pantofi pentru O coafare: atingere, ceea ce face diferența”, a spus Pisica, make-up artist oficial Maybelline New York, care, în plus – continuă-ne că „ar trebui să arate întotdeauna perfect peinadas, deoarece acestea sunt fundamentale pentru a delimita ochii, deci, că forma, grosimea și lungimea vă va ajuta să obțineți un gen sau altul”.

Barbara parul cret oferă, la rândul său, că „în opinia noastră, își exprimă sentimentele, emoțiile, dar este, de asemenea, armonia center. Prin urmare, sprancene, puterea privirea, însoțește, dar nu este în valoare de a accentua și mai mult acest rol, cel mai important, că au ochii pe limbajul non-verbal” și ascunde ușoare ‘dezavantaje’ (ochi adânci, prea, împreună sau separat…). Și fraza, că ne place make-up artist de la Maybelline New York: „Nu ești tu, este sprâncenele tale”. Pentru că, așa cum ne amintește, Barbara Crespo, sunt un cadru pentru ochi, și în cazul în care formularul nu se potriveste, are puterea de a curăța, de a ușura, de a întineri și de a da identitate, în opinia noastră.

10 sfaturi practice și simple pentru o #cejasperfectas:

  1. Nu de moda de urmat: sprancene corecte contribuie astăzi, mâine și întotdeauna.
  2. Design de sprancene este determinată de natural și de ochii tăi și de persoane.
  3. Spranceana trebuie să acopere toate timpurile, iar lungimea lor este determinată de nasul tău. Da, dacă aveți ochii sau droopy totdeauna, atunci cel mai bine este de a reduce sfârșitul sprancene, pentru a-și ridice ochii.
  4. Pieptene, de a determina și fixa sprancenele foarte important pentru a câștiga expresivitate în grija.
  5. Machiajul este cheia pentru a obține mai mult de grosime noastre sprancene, cu condiția ca vom folosi o nuanță mai deschisă nostru natural de culoare, pentru a umple golurile și de a crea efectul de ‘umbra’, foarte natural. Aceasta este ceea ce se întâmplă cu Brow Drama de la Maybelline New York primul rimel pentru sprâncene, care devine peinarlas și matizarlas mod natural), care, în plus, ne ajută să ne „juca” cu forma, în ochii noștri, cum ar fi introducerea sau separat, sau de a face mai acută sau mai gros nostru nas.
  6. Pentru a obține un efect natural, trebuie să suporte sprancene același ton, că rădăcina parul nostru (întotdeauna mai închis decât capetele). Da, daca esti blonda, încercarea de a duce sprancene pe tonul de mai sus, pentru a vizualiza formate si nu ‘pierde’ pe fata ta.

foto16

  1. Este foarte important de a avea un bun design de sprancene, și retocarlo, pentru a menține perfect la fiecare 20 de zile, aproximativ.
  2. Sprâncenele, de asemenea, au nevoie de hidratare.
  3. Dacă acestea sunt lungi sau pervers, aveți posibilitatea să tăiați vârfurile, iar dacă aveți de păr gri în ele, recórtalas și disimúlalas cu ajutorul make-up.
  4. Amintiți-vă că aproximativ sprancene groase, întărite de grupare; în același timp, ușor vizibil, se adauga dulceata de fata. Este libertatea de a alege în fiecare moment, aceasta este a ta!

Lasă un răspuns