Trucuri și sfaturi pentru cei sprancene perfecte

foto13De afișări Dolce & Gabbana, Chanel sau Valentino sprancene cerut lui atenție. Sunt un must-have al sezonului. Au loc dese, de ieșire, sunt bine elaborate, cu forma și delicat lucrat. Aflați cum de a le obține.

Sprâncenele pot fi mai mult decât un accesoriu, dar, în plus, dacă știi partidul lor poate rezolva o mulțime de complexe sau defectillos. De exemplu, „dacă ai pe fata un mic, este mai bine să alegeți mai multe sprâncenele subțiri și slab populate, că nu submineze încă o privire. Și, dacă aveți ochii foarte aproape unul de altul depilare sprâncene le promovează reciproc, din punct de vedere vizual”, spune Monica Pujadas, Beauty Sales Manager la Tweezerman.

Obține forma perfectă

Urmați acești pași simpli pentru a atinge forma ideală a sprâncenelor:

– Așezați-vă creion de la aripa nasului și continuă în linie dreaptă, trecând prin lacrimi, cu ochii încă înainte de naștere sprancene; de aici ar trebui să te desparți de o spranceana.

– Acum, ladea pene din aripa suprafața laterală a nasului, în linie dreaptă, trecând deasupra diafragmei; acolo trebuie să puneți punct de pivotare de arc sprancene.

– Și acum ladea creionul de pe suprafața laterală a nasului, în linie dreaptă, chiar face să coincidă cu sfârșitul ochii: este punctul în care trebuie să se termine spranceana ta.

Spune-mi ce fata ai, și eu îți voi spune ce fel de sprancene de a purta

Fata rotunda: în mod ideal, este de aproximativ sprâncene ascendente, estilicen ovalul feței și da mai în înălțime în față.

Persoana Alungit: sprâncenele drepte și orizontale sunt cele mai potrivite, deoarece acestea fac ca persoana scurta si va arata mai ovală.

O fata ovala: acest tip de persoană va fi util pentru toate tipurile de sprancene. Și știți ce este mai bine? Alege unghiul de moale.

Fața Pătrată: sprâncenele într-un triunghi perfect. Scopul-de a sparge monotonia caracteristici, ridica privirea și relaxați-vă maxilarului excesiv de marcat.

Fata de Inima: unele de sprâncene subțiri, scurte, ușor rotunjite și un pic de depiladas la capete, care fac un fel de frunte părea mai scurtă și bărbia mai îngust.

foto14

Dumneavoastră cei mai buni aliați pentru depilar

Sprancenele foarte subtiri, care se purtau în anii ’70 și’ 80, sunt direct opusul tineretului. Rezervare pensetă pentru sprâncene și coadă. „Sprâncenele ar trebui să fie mai gros decat lagrimales interne”, spune make-up artist Eduardo Ferreira. Si lasa toate pelitos „indomables” începutul sprancene: „acesta este un element cheie pentru a da o nota de sălbatice sprâncenele fin concepute”, afirmă Olivier Gay, make-up artist, expert în crearea de opinii. Pentru a obține acest aspect ar trebui să vă întrebați bune și pensetă și o oglindă în creștere. Oglinda(18,20 €), Tweezerman are de 10 ori crește și lumina, și mitic clema Slant(22 Euro), Tweezerman, preferate de celebritati, ca Scarlett Johanson și Charlize Theron, pentru că el asigură o precizie maximă. „Apuca de par de la radacina pentru a evita rupturi, garnituri, ușor în direcția de creștere a părului, nu contrapelo, și elimină pelitos, unul câte unul, pentru a continua fără erori de contur sprâncene” – sfătuiește Pujadas.

Piaptănă și se Taie

Pieptene sprâncenele în sus, cu o perie spirală -ca masca pentru gene – și folosește foarfece speciale pentru sprancene, pentru tunsul parului in exces. Vă recomandăm să utilizați Foarfece Tweezerman (24,50 euro). După pieptănați în jos, sprâncene și se uită, dacă există un surplus de atenție, pentru a nu excederte. Gel de fixare vă ajuta să vă mențineți în formă și de a îmblânzi lor dar mi-aici sunt mai rebeli. Acoperă o cantitate mică pe toată sprancene, când peinas în sus. Un test cu un gel special pentru sprancene de rebeli și populat ca Natural Brow Shaper de la Bobbi Brown. „Se realizează un efect de lifting instantaneu”, a spus Ferreira.

Make-up

De asemenea, inaintarea in varsta a persoanei, dacă acestea необитаемым. „Foloseste un fard de ochi mat, ton, părul în mod natural, și se aplică-l cu o perie pe spațiul gol”, de detaliu, make-up artist. Și nu aclares cu vopsele, nici micropigmentes, rămân artificiale, oferă Ferreira.

Lasă un răspuns